We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Leonmanso​-​El​à​stic

by Velomar Records

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

1.
Elàstic 02:44
Ja fa molta estona que em roda pes cap vendre aquelles coses que casi he tirat, entre elles, una que vull destacar... un elàstic! Va arribar a ses meues mans per culpa de s'amor, em va deixar una marca fonda a n’es braó, si no fos per plorar fa estona hagués tirat... un elàstic! Però l'he estat guardant vint anys com si fos meu, quan en realitat serà per sempre seu, avui mateix vendré per sempre aquest objecte... un elàstic! Qui el compri haurà comprat i no el podrà tornar, que quedi clar, no es pot … “uns dies per provar”. Per sempre serà teu... un elàstic! L'he subhastat a eBay i tenc un comprador, és un jove australià que es veu no sent dolor. El tenc empaquetat i llest per enviar... un elàstic! Justament demà hi ha vaga de carters, també d'empreses, ses que fan enviaments. Hauré de ser prou fort per guardar un dia més... un elàstic! Sa pura realitat supera sa ficció, ara s'australià diu “ahir era sí, avui no”… torn a sentir que res em pot lliurar d’es mos... d'un elàstic! El vaig dur per amor i viure acompanyat, però sa pell i es pols només l’han malgastat. Per sempre serà meu... un elàstic! Quan qui t'estima et diu “ho podem intentar”, s'elàstic torna a ser element important, ja no te'l vols llevar, dóna significat... a un elàstic! No sé si durarà, sa gràcia pot ser així, et penses “ho he clavat”, però ha sigut es vi. De moment el duré fins que el perdi entre es dits... un elàstic! No em vull desfer de tu, perquè tu no ho has fet, sempre m'has acceptat i m'has fet quedar bé, inseparable amic saps que no em llevaré... un elàstic! Me'l vas regalar mentre sortia es sol, va eclipsar es matí, sa força de s'amor. Sempre serà meu... un elàstic!

about

Una cançó alegre per posar un poc de color a aquests dies grisos. Tracta del valor de ses coses petites, es petits detalls, aquells objectes que es converteixen en amulets.

credits

released April 9, 2020

Veu i guitarra acústica: Llure. Marquès
Guitarra elèctrica\slide: Martí Genestar
Baix: Josep Bagur
Percussió: Dani Benejam.
Cors: Bep Teixidor, Quim Torres i Llure Marquès
Mescla i masterització: Bep Teixidor
Fotografia: Josep Bagur (www.josepbagur.com).

license

all rights reserved

tags

about

Velomar Records Ciutadella De Menorca, Spain

Segell de música independent creat a Ciutadella de Menorca l'any 2014 per Quim Torres del grup Delên. És la casa dels artistes de Ciutadella Leonmanso i Snowman lost his head.
Velomar Records té la intenció de ser l'altaveu dels projectes més interessants de l'illa, i sempre oberts a escoltar tot el que ens arribi.
velomar@velomarrecords.com
... more

contact / help

Contact Velomar Records

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Velomar Records, you may also like: